
cari au Vindaloo avec porc et légumes
Corrine D, Founderportions 2
Ingrédients
- 2 petits oignons en dés
- 1/2 lb pork cubed and cooked in a cup of water until tender (keep the stock after)
- 1/4 tasse pomme de terre diced into ½ inch cubes
- 1/4 tasse peas
- 1/4 tasse carrots diced into small cubes
- 1 cuillerée à soupe Pâte de cari Vindaloo
- 1 tasse diced tomatoes canned or fresh
Instructions
- Dans une petite casserole, ajoutez une cuillère à soupe d'huile et laissez tiédir
- Ajouter les oignons et allumer le feu dès qu'ils sont légèrement dorés.
- Add the potatoes, cook for 3 to 4 minutes on low to medium heat
- Add the Vindaloo curry paste and mix well on low heat
- Add pork, turn heat to medium and cook for 2-3 minutes
- Add carrots and peas and cook for 2-3 minutes
- Lower the heat and then add tomatoes, cover and let simmer forabout 15 minutes
- Ajoutez une pincée de sel et de poivre selon le goût. Servir sur un lit de riz, avec du pain plat ou les deux. Apprécier!