cari au Vindaloo avec porc et légumes

Corrine D, Founder
portions 2

Ingrédients
  

  • 2 petits oignons en dés
  • 1/2 lb pork cubed and cooked in a cup of water until tender (keep the stock after)
  • 1/4 tasse pomme de terre  diced into ½ inch cubes
  • 1/4 tasse peas
  • 1/4 tasse carrots diced into small cubes
  • 1 cuillerée à soupe Pâte de cari Vindaloo
  • 1 tasse diced tomatoes canned or fresh

Instructions
 

  • Dans une petite casserole, ajoutez une cuillère à soupe d'huile et laissez tiédir
  • Ajouter les oignons et allumer le feu dès qu'ils sont légèrement dorés.
  • Add the potatoes, cook for 3 to 4 minutes on low to medium heat
  • Add the Vindaloo curry paste and mix well on low heat
  • Add pork, turn heat to medium and cook for 2-3 minutes
  • Add carrots and peas and cook for 2-3 minutes
  • Lower the heat and then add tomatoes, cover and let simmer forabout 15 minutes
  • Ajoutez une pincée de sel et de poivre selon le goût. Servir sur un lit de riz, avec du pain plat ou les deux. Apprécier! 
fr_CAFrançais du Canada